Groningen Swim Challenge

AUGUSTUS 22, 2016

Ditmaal geen schrijven over biomechanica, fysiologie of blessures. Geen schouderklachten of rugklachten bij zwemmen, geen zwemmerselleboog of waterknie. Onze collega Jelle gebruikt binnenkort zijn zwemtalent voor het goede doel.

Groninger Swim Challenge

Op zaterdag 27 augustus zal Jelle deelnemen aan de Groninger Swim Challenge.
Tijdens de Swim challenge zal hij in estafette vorm samen met 4 andere teamleden ruim 33,5 kilometer afleggen. De route loopt van Zoutkamp naar de finish in de Oosterhaven in Groningen. Dit betekent dat ze per persoon z’n 7 kilometer zullen zwemmen.

Het team "Niet droog te föhnen" waarmee Jelle de Groningen Swim Challenge aan gaat
Het team “Niet droog te föhnen” waarmee Jelle de Groningen Swim Challenge aan gaat

UMCG Kanker Researchfonds

Deze afstand zwemmen ze niet zo maar, maar is bedoeld om geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Dit Researchfonds steunt kankeronderzoek in het Universiteir Medisch Centrum Groningen, onze buren om de hoek. Het kankeronderzoek heeft als doel kanker te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met kanker te verbeteren.

Doneren

Mocht je Jelle en zijn team willen steunen, dan kunt u geld doneren middels deze link:
https://www.groningenswimchallenge.nl/swim-challenge/zwemmer/jelledenouden/

Alle kleine beetjes helpen!

Wij wensen Jelle en zijn team veel succes toe!

Door Roland Reezigt

Did you like this? Share it!

0 comments on “Groningen Swim Challenge

Comments are closed.